#10 RAONS

CANDIDATURA ANDORRA 2029, LA NOSTRAPROPOSTA DE VALOR

El proper 4 de juny, a Reykjavík, Islàndia, es decidirà la propera seu dels Mundials d’esquí alpí del 2029, entre Andorra, Val Gardena (Itàlia) i Narvik (Noruega). Aquesta és una oportunitat excel·lent per a dur aquest esdeveniment a una nova regió, els Pirineus, en què Andorra es postula com un ferm candidat.

Què fa autèntica la Candidatura Andorra 2029?

Què ens diferencia dels nostres rivals? 

#1

L’oportunitat de portar els Mundials a una nova seu, en una nova regió, els Pirineus, i un nou país, Andorra.

#2

Una candidatura que abasta tot un país, amb una oferta cultural, turística i d’oci molt completa (esquí, wellness, gastronomia, compres, museus, cultura, activitats infantils…).

#3

Un país de neu, on el 100 % dels nens entre els 6 i 12 anys esquien en el marc del Programa d’Esquí Escolar.

#4

Una seu de competició compacta, amb allotjament d’alta qualitat i tots els serveis necessaris en un radi de només 2,5 kilòmetres.

#5

Un model que encarna el concepte de Sportainment: esport i entreteniment en 15 dies de festival per tot el país.

#6

Uns Campionats del Món per a tothom, amb el ferm objectiu d’eliminar qualsevol barrera potencial i fer un esdeveniment accessible per a tothom.

#7

Uns Mundials amb un pla de sostenibilitat sòlid, d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU per al 2030

#8

Un esdeveniment amb un sistema de transport eficient i sostenible.

#9

Uns Mundials que contribueixen a crear un llegat sòlid a escala nacional, el món de l’esquí alpí i la FIS, establint un nou model d’esdeveniment que permeti una evolució més enllà de la part esportiva i contribuint a l’adopció de nous hàbits de vida saludable en la ciutadania

#10

Una candidatura que compta amb el suport de tot un país, des de les institucions públiques fins al conjunt de la ciutadania.