La candidatura Andorra 2029 organitza una jornada lúdica a la neu amb infants amb diversitat funcional de l’Escola Andorrana
Victor Torres: “volem transmetre els valors socials de la candidatura. No només és un projecte esportiu, busquem que l’esdeveniment sigui accessible per a tots”

El Tarter, 25 de març de 2024. Les pistes d’esquí del sector El Tarter de Grandvalira han acollit una jornada accessible d’activitats a la neu destinada a infants que pateixen algun tipus de diversitat funcional. La jornada ha estat organitzada des de la candidatura als Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2029 amb línia amb els valors que promou el projecte d’aconseguir fer accessible l’esdeveniment. En la jornada d’avui, un total de 7 infants acompanyats de les educadores de l’Escola Andorrana de Santa Coloma han esquiat amb el suport de l’Adaptive Center de l’Escola d’Esquí i Snowboard de l’estació, han visitat els gossos que fan l’activitat de múixing i han finalitzat el dia amb un dinar. Victor Torres, director de sostenibilitat de la candidatura Andorra 2029 ha destacat: “volem transmetre els valors socials de la candidatura. No només és un projecte esportiu, busquem que l’esdeveniment sigui accessible per a tots”.

La candidatura treballa amb una visió de l’esdeveniment que contempla dos pilars essencials. D'una banda, la inclusió, amb la voluntat de convertir l'estació i el país en font d'inspiració per a diferents col·lectius gràcies a la millora de productes, serveis i infraestructures integradores i accessibles que permetin eliminar barreres i fomentar la inclusió social i la igualtat de oportunitats. I de l'altra, l'esquí i la salut amb l'objectiu de promoure des de la primera infància els hàbits saludables que aporta la pràctica esportiva, fomentant també la formació continuada cap a l'esquí professional i d'elit.