Les Finals de la Copa del Món escalfen motors amb la Fura dels Baus
El macroespectacle itinerant “El camí a les Finals” ha reunit més d’un miler de persones a l’eix comercial d’Andorra, amb els membres dels esquí clubs com a protagonistes

Més d’un miler de persones han gaudit aquest dissabte a la tarda a l’eix comercial que uneix Escaldes-Engordany i Andorra la Vella del macroespectacle itinerant “El camí a les Finals”, protagonitzat per la prestigiosa companyia teatral La Fura dels Baus. L’esdeveniment ha servit per escalfar motors i per animar els amants de l’esquí a presenciar les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2023 que arrencaran aquest dilluns a Grandvalira.

La festa s’ha iniciat a la plaça Coprínceps amb l’animació del grup de fusió-percussió Brincadeira, que ha anat marcant el ritme d’una desfilada que escenificava el recorregut que ha fet l’estació al llarg de la darrera dècada pel circuit de Copa del Món. Així, després de rememorar la primera prova del 2012 a la plaça Coprínceps i la segona prova del 2016 davant d’Illa Carlemany, ha fet acte de presència un colossal gegant de la Fura dels Baus, representant la humanitat, que ha recordat la celebració de les primeres Finals de Copa del Mon del 2019 a la plaça de Meritxell. La comitiva ha continuat fins a la plaça de la Rotonda, on s’ha viscut el colofó final, la benvinguda a les Finals del 2023 a través d’una altra espectacular estructura de la Fura: un rellotge de sorra de grans dimensions que ha simbolitzat el final del compte enrere per a la celebració de la gran cita esportiva.

L’esdeveniment ha recreat l’ambient que es viurà entre l’11 i el 19 de març a les Finals de la Copa del Món Andorra 2023, i ha permès que el públic assistent se sentís el protagonista de la festa, en especial els infants i joves dels esquí clubs del país, que n’han estat els convidats especials.

Fura dels Baus mobile macro-show
Fura dels Baus mobile macro-show
Fura dels Baus mobile macro-show
Fura dels Baus mobile macro-show
Fura dels Baus mobile macro-show
Fura dels Baus mobile macro-show