La innovació tecnològica al servei dels atletes: analítiques a temps real i no invasives per potenciar el rendiment esportiu
L’empresa Kamleon ofereix anàlisis en temps reals sobre l’estat de la hidratació dels esportistes amb un urinari intel·ligent

La innovació tecnològica aplicada al benestar dels esportistes ja és una realitat també a les Finals de la Copa del Món que acull Grandvalira. Des de l’àrea del Team Hospitality s’ha apostat per oferir un servei molt específic i innovador. En aquest espai, reservat als esportistes i al seus equips, es pot trobar una nova eina que permet, sense invasió, obtenir resultats sobre l’estat d’hidratació dels esportistes ràpidament. Gràcies a la monitorització de la hidratació dels esportistes en temps real a través de la micció en un urinari intel·ligent, s'aconsegueixen dades que permeten millorar el rendiment físic i cognitiu de l’esportista. A més, i vist l’èxit de l’edició del 2019, la nutricionista andorrana Marta Pons ha tornat a assessorar l’equip de restauració del Comitè Organitzador amb l’objectiu d’oferir propostes adaptades a les necessitats dels corredors.

 

Un binomi entre la tecnologia i la millora física i mental del corredor. Enguany, s’ha incorporat aquest nou servei de la mà de Kamleon, la primera startup del món que fa servir aquesta tècnica. Creadors dels primers Smart Urinals del món, els seus fundadors asseguren que és “l’eina del futur” perquè l’esportista obté en temps real analítiques del seu estat d’hidratació i la interpretació de les dades permeten impulsar la millora del rendiment físic i cognitiu, reduir el nivell de fatiga o fins i tot accelerar el procés de recuperació.  Un altre benefici a destacar és el temps d’espera: els esquiadors no modifiquen la seva rutina, ja que  el resultat és instantani. La immediatesa i rapidesa de dades és el futur i així ho destaca el CEO de l’entitat, Jordi Ferré: “L’esportista cada vegada serà més intel·ligent perquè estarà més connectat que mai per prendre les millors decisions. Amb Kamleon, convertim el bany en la nova plataforma de monitorització de l’atleta”.

 

Pel que fa a la diversitat dels aliments, el Team Hospitality compta amb àrees  temàtiques diferenciades, com la part vitamínica, l’energètica, la proteica, la d’aliments rics en greixos saludables i la de productes recuperadors o hidratants. Precisament,  aquest any, enfatitzant amb la hidratació, s’ha fet bufet més específic, amb liquats i begudes preparades al moment riques en vitamines i minerals, i que és la gran novetat d’aquesta edició.

 

El World Cup Village, l’alternativa per viure la Copa del Món

Durant aquest cap de setmana, el públic, a més de gaudir de les competicions, també podrà aprofitar de molts actes paral·lels. El World Cup Village, que se situa a la plataforma Avet, ofereix esdeveniments de forma ininterrompuda per a tots els públics. A l’espai s’hi poden trobar diferents estands amb marxandatge de les principals marques d’esquí com Head, Atomic, Rossignol, K2, Dynastar, etc., espais habilitats per a jocs, tallers de manualitats, diferents xerrades i punts de gastronomia, entre altres.

 

El diumenge 19 de març es podrà veure l’espectacle casteller previ a l’entrega de premis de les 13 h a la plataforma de Soldeu. A més, se celebrarà la World Cup Final Fest, una cita imprescindible, oberta a tothom, que servirà per acomiadar en gran les Finals de la Copa del Món Andorra 2023.

INTELLIGENT WC
TEAMS HOSPITALITY.LA CABANA
TEAMS HOSPITALITY.LA CABANA (3)
TEAMS HOSPITALITY.LA CABANA (4)
TEAMS HOSPITALITY.LA CABANA
TEAMS HOSPITALITY.LA CABANA. HIDRATATION CORNER