CANDIDATS WSC 2027

Totes les candidatures

Europe map. Other candidates.

 

Crans-Montana

Crans-Montana és una estació suïssa del cantó de Valais, als Alps bernesos. Els suïssos es presenten per segona vegada consecutiva com a candidats, després de no haver aconseguit els Campionats del Món de 2025, que finalment es celebraran a Saalbach, Àustria.  

Crans-Montana va acollir l'any 1987 un dels nou Campionats del Món d'esquí alpí que s'han celebrat a Suïssa al llarg de la història.

Tanmateix, és un amfitrió recurrent en el circuit de Copa del Món. Durant la temporada 2020-2021 hi va estar present amb proves de velocitat femenines.

 

 

Garmisch-Partenkirchen

Garmisch-Partenkirchen és una ciutat alemanya situada a l'estat de Baviera. Igual que els suïssos amb Crans-Montana, els alemanys es presenten com a candidats per al 2027 després de no haver sortit victoriosos de la darrera candidatura per al 2025.

La mítica estació d'esquí de Garmisch-Partenkirchen ha sigut seu en dues ocasions dels Campionats del Món d'esquí alpí, els anys 1978 i 2011. A més a més, va acollir les Olimpíades d'hivern l'any 1936.

També és una parada fixa en el Gran circ blanc, i cada any s'hi celebren proves masculines i femenines, sobretot en disciplines de velocitat.

Narvik

Narvik és una ciutat i municipi del comtat de Nordland, al nord de Noruega. Narvik, com Andorra, es presenta per primera vegada a la història com a candidata per a acollir uns Mundials d'esquí alpí.

Noruega no ha organitzat mai uns Campionats del Món d'esquí alpí, tot i que l'any 1952 va acollir els Jocs Olímpics d’hivern a Oslo

Narvik va acollir el març del 2020 els Campionats del Món júnior, tot i que es van haver de cancel·lar per precaució quan es va declarar la pandèmia del brot de coronavirus. 

Només ha estat present en el circuit de Copa del Món en dues ocasions, el 1992 i el 1996.